Utisci klijenata

Šta naši klijenti misle o nama
Imala sam priliku da sarađujem sa agencijom MASMI na nekoliko projekata, od kojih su neki bili veoma zahtevni za implementaciju. Ova činjenica je zapravo bila dodatni razlog da se opredelim za MASMI kao dobavljača, obzirom da je moj utisak o njima dosledno pozitivan: to je tim poznavaoca istraživanja koji će vam pružiti konsultantantske usluge na najbolji mogući način, počevši od inicijalnih faza planiranja istraživanja pa sve do faze pisanjaizveštaja.
Znanje koje stoji iza savetovanja klijenata o odgovarajućem izboru metodologije, kreiranja alata za istraživanje, visok kvalitet terenskog rada kao i uvidi u izveštajima, čine ih pravim poslovnim partnerom sa jakim usmerenjem ka poslovnim potrebama klijenta.
MAMSI posvećenost, profesionalizam i pouzdanost samo pospešuju utisak o izuzetno produktivnoj i prijatnoj saradnje, koju ja, iz uloge klijenta, rado nastavljam.
Marija Radovanović
Consumer Marketing Research
 
NIS GAZPROM NEFT SRBIJA

Nis Gazprom Neft
Kompanija Holcim (Srbija) d.o.o. već nekoliko godina sarađuje sa agencijom MASMI, na obostrano zadovoljstvo. Agenciju MASMI odlikuje posvećenost poslu, poštovanje rokova, kao i profesionalnost u odnosima i sa nama kao klijentima, i sa našim kupcima kao subjektima istraživanja, što je posebno bitno u našoj industriji. Ono što MASMI čini veoma vrednim partnerom za nas, jeste činjenica da su tokom svakog projekta bili spremni da odvoje vreme kako bi razumeli naš posao, našu industriju i naše kupce. To je uvek dovodilo do visokog nivoa međusobnog razumevanja i unapređivanja početnih ideja, a na kraju i do kvalitetno sprovedenog posla.
Petar Blagojević
Marketing menadžer
HOLCIM

S obzirom da kompanija Somboled/Lactalis Srbija nijednu svoju stratešku poslovnu aktivnost (razvoj novih proizvoda, rad na promotivnim kampanjama…) ne počinje bez relevantnih istraživanja tržišta, svesni smo koliko je bitno imati dobrog i pozdanog partnera u ovoj oblasti. Sa velikim zadovoljstvom mogu konstatovati da nam je,tokom višegodišnje saradnje, agencija MASMI postala zaista pouzdan i kvalitetan partner, maksimalno uvažen i poštovan i u našoj centrali u Francuskoj.
Bez obzira na vrstu istraživanja: kvalitativno, kvantitativno, product testovi,… maksimalna posvećenost poslu i klijentu, profesionalnost, proaktivnost, dobra organizacija i fleksibilnost su uvek prisutni kod svih članova agencije. Uveren sam da će se naša saradnja, koja je do sada donosila jako dobre rezultate, i u narednim godinama samo dalje proširivati na obostrano zadovojstvo.
Goran Stefanović
Direktor Marketinga
SOMBOLED (LACTALIS SRBIJA)

Saradnici u agenciji MASMI su veoma zainteresovani za nalaženje optimalnijih rešenja “po meri klijenta”, posvećeni, pouzdani i iznad svega profesionalni u radu, i pokazuju izuzetnu želju i kreativnost u cilju efikasne realizacije postavljenih ciljeva. Svojim inovativnim rešenjima i jasnim izvestavanjem, agencija je u mnogome doprinela boljem informisanju i bržem donošenju odluka u našoj banci, kako na strateškom, tako i na operativnom nivou. Drugim rečima, agencija MASMI predstavlja jedinstvenog partnera koji svojim klijentima dodaje vrednost kroz razumevanje poslovnog izazova i fleksibilnost u nalaženju rešenja, te kao takvu je i preporučujem za slične poslove gde postoji prilika da se u punom obimu primeni njena ekspertiza i poslovnost u radu i sa drugim klijentima.
Bojana Ušćumlić
Head of Strategy, Data-mining & Intelligence
SOCIETE GÉNÉRALE

Vrhunska usluga predstavlja ključ za veći broj kupaca, veću prodaju i profit, a time i temelj za dugoročni uspeh. Stoga je LUNA odlučila da sprovede Mystery Shopping istraživanje i angažuje konsultante iz MASMI-ja. Doprinos MASMI konsultanata na projektu je bio u vidu preporuka i predloga koji su bili vrlo korisni u pripremi i sprovođenju treninga prodajnog osoblja LUNA-e, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga.
Srdačno,
Biljana Jovanović
LUNA

U želji da ojačamo svoju poziciju na tržištu odlučili smo da jedan deo poslovanja usmerimo ka B2C, za šta nam je bila potrebna pomoć nekoga ko taj segment poznaje bolje od nas. Rezultati koje smo dobili kroz zajednički rad sa MASMI-jem su bili iznad očekivanja. Nešto što smo u prethodnom periodu mogli samo da nagađamo, dobilo je jasan i profilisan pravac u smislu tržišnog potencijala, afiniteta i potreba ciljne populacije, te određivanja marketinške strategije.
MASMI ima kapacitete i sluh za male i srednje kompanije kojima može da pruži neophodan servis, štedeći im vreme i resurse. MASMI preporučujemo drugim preduzećima, jer smo se uverili u stručnost i posvećenost MASMI tima, a kroz saradnju sa njima i u značaj istraživanja tržišta u cilju donošenja kvalitetnih poslovnih odluka.
Srdačno,
Direktor, Miodrag Tomić
DESING

Već nekoliko godina, a na obostrano zadovoljstvo, OMV Srbija sarađuje sa agencijom MASMI.
Ažurnost, brzina obavljenog posla i tačnost dostavljenih podataka je ono sto nas iznova upućuje na ovu agenciju. Profesionalan pristup i poštovanje rokova u mnogome olakšava nas posao i dovodi do jednostavnije realizacije projekta.
Međusobno razumevanje, tačno i kvalitetno urađen posao kao i precizno izveštavanje je upravo ono što MASMI preporučuje za dugoročnu i uspešnu saradnju.
 
Sanja Gajić
Specialist Category Management, Gastro Department
OMV SRBIJA D.O.O.

Osnovne karakteristike MASMI tima je vrhunska profesionalnost, kooperativnost, poštovanje dogovora, fleksibilnost i prilagodljivost specifičnim potrebama. Njihov partnerski odnos i jednostavnost u saradnji doprineo je celokupnom uspehu našeg nedavnog završenog projekta “Jačanje zaštite potrošača u Srbiji”.
 
Topla preporuka svima koji su zainteresovni za profesionalizam i efikasnost u svakom pogledu.
 
Thierry Bourgoignie, vođa tima i pravni ekspert
IPA projekta “Jacanje zastite potrosaca u Srbiji
EUROPEAN PROFILES

Iako im je 13 godina, jedino što imaju zajedničko sa jednim tinejdžerom je mladalački duh i ogroman entuzijazam. Profesionalizam, iskustvo, kvalitet, strpljenje i sjajna komunikacija – je ono što agenciju MASMI razlikuje od drugih. Sarađivati sa njima je pravo zadovoljstvo, jer njihovo strpljenje da saslušaju sve naše zahteve, daju kvalitetne i kreativne predloge, i što je veoma važno, ispoštuju dogovorene rokove, predstavlja pravo osveženje.
Zvezdana Krstonošić
Specijalista za marketinške komunikacije
GALERIJA PODOVA