O nama

ISTORIJAT

MASMI Beograd je osnovan početkom 2001. godine. Istraživačka agencija, specijalizovana za istraživanja tržišta i istraživanja javnog mnjenja u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, a u saradnji sa MASMI Adriatica iz Zagreba pokriva teritorije Albanije, Kosova i Hrvatske.

NAŠ TIM

MASMI Beograd tim čini 14 stalno zaposlenih, 12 honorarno zaposlenih saradnika, 12 supervizora, 400 anketara i preko 200 Tajnih Kupaca.

Stručni tim u beogradskom MASMI-ju sastoji se od psihologa, ekonomista, informatičara, statističara i organizatora istraživanja.

USLUGE

MASMI Beograd sprovodi jednokratne i kontinuirane istraživačke projekte za multinacionalne i domaće kompanije. Nudi kvantitativna i kvalitativna istraživanja, koristeći razne istraživačke tehnike kao što su direktni razgovor sa ispitanicima, telefonsko ispitivanje (CATI) kao i ispitivanje putem Interneta. Obezbeđuje kvalitetnu obradu i analizu podataka kao i proveru kvaliteta sa konsultantskog aspekta. MASMI Beograd je član ESOMAR-a i MSPA Europe.
Imala sam priliku da sarađujem sa agencijom MASMI na nekoliko projekata, od kojih su neki bili veoma zahtevni za implementaciju. Ova činjenica je zapravo bila dodatni razlog da se opredelim za MASMI kao dobavljača, obzirom da je moj utisak o njima dosledno pozitivan: to je tim poznavaoca istraživanja koji će vam pružiti konsultantantske usluge na najbolji mogući način, počevši od inicijalnih faza planiranja istraživanja pa sve do faze pisanjaizveštaja.
Znanje koje stoji iza savetovanja klijenata o odgovarajućem izboru metodologije, kreiranja alata za istraživanje, visok kvalitet terenskog rada kao i uvidi u izveštajima, čine ih pravim poslovnim partnerom sa jakim usmerenjem ka poslovnim potrebama klijenta.
MASMI posvećenost, profesionalizam i pouzdanost samo pospešuju utisak o izuzetno produktivnoj i prijatnoj saradnje, koju ja, iz uloge klijenta, rado nastavljam.

Marija Radovanović,
Consumer Marketing Research, NIS Gazprom Neft Srbija (pokriva tržišta Serbije, Bugarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine)

NIS GAZPROM NEFT

Kompanija Holcim (Srbija) d.o.o. već nekoliko godina sarađuje sa agencijom MASMI, na obostrano zadovoljstvo. Agenciju MASMI odlikuje posvećenost poslu, poštovanje rokova, kao i profesionalnost u odnosima i sa nama kao klijentima, i sa našim kupcima kao subjektima istraživanja, što je posebno bitno u našoj industriji. Ono što MASMI čini veoma vrednim partnerom za nas, jeste činjenica da su tokom svakog projekta bili spremni da odvoje vreme kako bi razumeli naš posao, našu industriju i naše kupce. To je uvek dovodilo do visokog nivoa međusobnog razumevanja i unapređivanja početnih ideja, a na kraju i do kvalitetno sprovedenog posla.
Petar Blagojević
Marketing menadžer
HOLCIM

S obzirom da kompanija Somboled/Lactalis Srbija nijednu svoju stratešku poslovnu aktivnost (razvoj novih proizvoda, rad na promotivnim kampanjama…) ne počinje bez relevantnih istraživanja tržišta, svesni smo koliko je bitno imati dobrog i pozdanog partnera u ovoj oblasti. Sa velikim zadovoljstvom mogu konstatovati da nam je,tokom višegodišnje saradnje, agencija MASMI postala zaista pouzdan i kvalitetan partner, maksimalno uvažen i poštovan i u našoj centrali u Francuskoj.
Bez obzira na vrstu istraživanja: kvalitativno, kvantitativno, product testovi,… maksimalna posvećenost poslu i klijentu, profesionalnost, proaktivnost, dobra organizacija i fleksibilnost su uvek prisutni kod svih članova agencije. Uveren sam da će se naša saradnja, koja je do sada donosila jako dobre rezultate, i u narednim godinama samo dalje proširivati na obostrano zadovojstvo.
Goran Stefanović
Direktor Marketinga
Somboled
SOMBOLED (LACTALIS SRBIJA)

Saradnici u agenciji MASMI su veoma zainteresovani za nalaženje optimalnijih rešenja “po meri klijenta”, posvećeni, pouzdani i iznad svega profesionalni u radu, i pokazuju izuzetnu želju i kreativnost u cilju efikasne realizacije postavljenih ciljeva. Svojim inovativnim rešenjima i jasnim izvestavanjem, agencija je u mnogome doprinela boljem informisanju i bržem donošenju odluka u našoj banci, kako na strateškom, tako i na operativnom nivou. Drugim rečima, agencija MASMI predstavlja jedinstvenog partnera koji svojim klijentima dodaje vrednost kroz razumevanje poslovnog izazova i fleksibilnost u nalaženju rešenja, te kao takvu je i preporučujem za slične poslove gde postoji prilika da se u punom obimu primeni njena ekspertiza i poslovnost u radu i sa drugim klijentima.
Bojana Ušćumlić
Head of Strategy, Data-mining & Intelligence
Societe Générale

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja, voleli bi smo da pomognemo