shelftest1

Zadovoljstvo nam je da najavimo partnerstvo MASMI istraživačke grupe sa Strategirom – jednom od vodećih kompanija u oblasti primene ekskluzivnih istraživačkih tehnologija kao što su virtualne police i praćenje pokreta očiju za potrebe testiranja proizvoda i pakovanja, rasporeda proizvoda na policama i slične istraživačke ciljeve.

Ovo partnerstvo će pružiti širok spektar savremenih i proverenih tehnika za testiranje proizvoda sve većem broju klijenata MASMI grupe na novim i brzo rastućim tržištima širom Istočne Evrope.

Osnivač i direktor Strategir-a, Luk Milberg izjavljuje: „Nakon ojačavanja naše pozicije u Kini i Severnoj Americi, oslanjajući se na snažno prisustvo kompanije MASMI u već izgrađenim tržištima Rusije, Centralne i Istočne Evrope, spremni smo da otvaramo nove mogućnosti. Uzbuđeni smo zbog spajanja Strategir-ovih tehnika sa MASMI-jevim bogatim iskustvom u istraživanju tržišta“

Osnivač i predsednik MASMI-ja, Sergej Kolbanov, je komentarisao: „Strategir je dobro poznat u našem regionu po inovativnoj tehnici testiranje polica, testiranju mirisa proizvoda i istraživanju ponašanja kupaca. Kombinacija Strategirovih pobedničkih proizvoda sa MASMI-jevim dvadesetogodišnjim iskustvom na vrlo zahtevnim tržištima, otvoriće nove mogućnosti za nas. Siguran sam da će naši klijenti imati koristi od ovog novog partnerstva.

Prve demonstracije potencijala novih tehnologija u istraživanju tržišta su zakazane za mart 2013. u Beogradu.